Start Dialog Debatt Ett tryggare Varberg
26 oktober 2021

Ett tryggare Varberg

Socialdemokraterna vill bygga en kommun som håller ihop. Det kräver investeringar i vår gemensamma välfärd. 

Varbergs kommun måste klara framtidens ökade behov inom skola och omsorg både genom att ha kapacitet när behovet uppstår och genom att hög kvalitet i verksamheten. Det handlar om nya skolor, förskolor, fritidsanläggningar, äldreboenden och infrastruktur, inte om stora neddragningar.

Med de förstärkningar vi socialdemokrater föreslår  till äldreomsorg, skola och förskola kommer Varbergs kommun att kunna erbjuda en hållbar kvalitet på våra välfärdstjänster och en hållbar arbetssituation för våra medarbetare i.

Varbergs äldre och funktionshindrade förtjänar trygghet. Därför vill vi socialdemokrater satsa på att långsiktigt öka kvaliteten i äldre-, demens- och funktionshinderomsorgen, höjd habiliteringsersättning och investeringar i personalen genom äldreomsorgslyftet. 

Även barn- och unga förtjänar en trygg skolgång och stöd att ta studenten med godkända betyg. Därför vill vi stärka förskola- och skola och införa språkstart för små barn. 

En kommun som håller ihop

Läs hela vårt budgetförslag för Varbergs kommun år 2022 här. Dela gärna med dig av dina idéer för en starkare och tryggare kommun eller bli medlem och var med och påverka du också. 

Socialdemokraterna Varberg
Socialdemokraterna Varberg

Varberg@socialdemokraterna.se
Dela denna sida: Dela på Facebook Dela på twitter Dela på Google+ Dela på LinkedIn
Möt våra politiker

Möt våra politiker

Det är vi som jobbar och driver frågorna för ett bättre och mer rättvist Varberg. Läs mer